Nože Victorinox - růžová - nerezavějící ocel s chrom-molybden-vanadium (x50 cr mo v15)
Popis kategorie
Univerzální nože pro kuchaře
Značka Victorinox je na trhu od roku 1884 a stále si zachovává vysoký standard, který vychází z klasické nožířské tradice jejího zakladatele Karla Elsenera. Už ten věděl, že kuchařské nože musí skvěle padnout do ruky a být vyrobené z těch nejlepších materiálů, jen tak přesvědčí profesionály i nadšené amatéry o koupi dalších kousků.
Za zmínku stojí i další kuchyňské náčiní Victorinox, především škrabky nejrůznějších tvarů, ze kterých si vybere každý, ať už preferuje jakýkoliv typ. Pro údržbu švýcarských kuchyňských nožů se hodí opět švýcarské ocílky a brousky.
Švýcarské kuchařské nože pro všestranné použití
Univerzální nože do kuchyně Victorinox vynikají širokou škálou použití. Díky tomu, že ti padnou do ruky, s nimi budeš chtít krájet stále znovu a znovu. Kuchařské nože Victorinox mají rukojeť vyrobenou z kvalitního plastu, takže je jejich používání pohodlné a hygienické. Navíc nabízejí různé barevné variace, což se hodí především profesionálům, kteří potřebují spolehlivě rozlišit nože na různé druhy surovin (maso, zeleninu, sýry atd.)
- Nože na zeleninu jsou svým tvarem a drobnějšími rozměry ideální pro čištění i krájení cibule, mrkve nebo rajčat (a samozřejmě další zeleniny).
- Řeznické nože si oblíbí ti, pro které je příprava pořádného steaku obřadem a jedním z nejvyšších kulinářských cílů.
- Speciální kategorií jsou vykosťovací nože Victorinox, se kterými jednoduše připravíš maso na roládu, vykostíš křepelku nebo nakrájíš maso na španělské ptáčky.
Japonské nože jsou svébytnou kategorií univerzálních nožů do kuchyně, které využiješ nejen při přípravě asijských specialit. Nakrájíš s nimi takřka cokoliv na tenké plátky nebo nudličky a doslova svádějí k dobrodružným výpravám do kulinářské džungle.