Máte otázky?

Tímea Vám poradí

210 012 501
(Po - Pá: 9:00 - 12:00 a 13:00 - 16:30)

Vidličky na maso

Popis kategorie

Vidličky na maso se perfektně hodí nejen k servírování a tranžírování masa, ale také k manipulaci větších kusů ovoce a zeleniny. Kromě toho je využijete i při samotné přípravě masa, jelikož pomocí hrotů lze snadno otestovat, zda je maso dostatečně propečené a šťavnaté. Vidličky nabízíme v různých délkách, kované i nekované, rovné i zahnuté.

Dokonale ostré, celokované, 

profi kuchyňské nože

Seřadit:
Nejprodávanější
Nejlevnější
Nejdražší
Nejnovější
Zobrazených 1-15 z celkově 15 záznamů.

Jak na zpracování masa v kuchyni

Mezi základní nože na maso patří vykosťovací, špikovací a špalkový nůž. Pokud si však maso rádi připravujete od základu, oceníte navíc filetovací nůž na ryby, porcovací nůž nebo sekáček, který si poradí i s velmi tuhým masem a kostmi. Skvělým pomocníkem při vaření i grilování je rovněž kvalitní vidlička na maso, která slouží nejen k manipulaci s většími kusy masa, ale i k vyzkoušení míry propečení a šťavnatosti. K dostání jsou rovné i zahnuté vidličky na maso, stejně jako nekované i kované vidličky na maso.

Jak se starat o kuchyňské nože

Aby vám kuchyňské nože dobře a dlouho sloužily, je třeba věnovat jim náležitou péči. Pro jistotu je proto nevkládejte do myčky nádobí, ale po každém použití je omyjte pod tekoucí vodou a důkladně osušte. Nože nedoporučujeme skladovat v zásuvce s ostatním kuchyňským náčiním, jelikož by se mohly při pohybu vzájemně otupit. Raději je proto uložte do speciálního bloku na nože nebo na magnetickou lištu. Stále přitom mějte na paměti, že i ten nejkvalitnější kuchařský nůž se vám častým používáním ztupí, a najděte si čas na pravidelné broušení nožů.

Lety prověření výrobci a dodavatelé

Zobrazit všechny výrobce