Máte otázky?

Tímea Vám poradí

210 012 501
(Po - Pá: 9:00 - 12:00 a 13:00 - 16:30)

Tlakové hrnce

Popis kategorie

Vaření v tlakovém hrnci neboli papiňáku patří mezi kulinářské mety, které bys rozhodně měl pokořit. Kvalitní tlakový hrnec dokáže ušetřit spoustu času i při přípravě těch nejnáročnějších pokrmů. Své místo si najde v domácí i profesionální kuchyni, kde je neocenitelným pomocníkem třeba při vaření vývarů.

Seřadit:
Nejprodávanější
Nejlevnější
Nejdražší
Nejnovější
Zobrazených 1-4 z celkově 4 záznamů.

Výhody vaření v tlakovém hrnci

Tlakový neboli papinův hrnec ti dovolí proniknout ještě hlouběji do kulinářské džungle a ukázat všem okolo, že kulinářské dobrodružství nikdy nekončí. Připravíš v něm řadu exkluzivních receptů – kromě silných vývarů třeba španělské ptáčky nebo kohouta na víně.

Mezi největší výhody vaření v tlakovém hrnci patří úspora času a energie. Kromě toho ale kvalitní tlakový hrnec dokáže zachovat v pokrmu více živin a také chuti a vůně, takže si ho oblíbí všichni, kdo touží nasytit svou touhu nadchnout. Přípravy jídel v papiňáku není důvod se bát, stačí zvládnou pár kroků a můžeš dát průchod svému kulinářskému instinktu.

Naopak nevýhodou papiňáku je jeho velikost. U těch moderních už to není takový problém, jako dříve, ale pro skladování potravin třeba v lednici raději zvol plastové nebo skleněné dózy.

Jak poznám kvalitní tlakový hrnec

Stejně jako při výběru dalšího kuchyňského vybavení i v tomto případě se můžeš spolehnout na časem prověřené značky. Chybu neuděláš s tlakovým hrncem Tescoma. Určitě máš s touto značkou své zkušenosti, oblíbené jsou třeba pánve a poklice Tescoma. Dej prostor své nezkrotné inspiraci a spolehni se na kuchařské pomůcky, které tě ve tvém snažení podpoří.

Lety prověření výrobci a dodavatelé

Zobrazit všechny výrobce
 
Hodnocení obchodu
Hodnocení obchodu
Jak jsou s námi zákazníci spokojeni?
4,6 339 hodnocení