Máte otázky?

Petra Vám poradí

210 012 501
(Po - Pá: 9:00 - 12:00 a 13:00 - 16:30)

Kuchařské rondony z mikrovlákna

Popis kategorie

Kuchařské rondony z mikrovlákna plně doceníte až při celodenní směně v rozpálené kuchyni. Perfektně totiž odvádějí vlhkost, mají chladivý účinek a navíc se nemačkají, takže budete celou směnu vypadat upraveně, aniž by vás to stálo příliš času a energie. Ani jejich údržba není složitá – oblečení z mikrovlákna perte na 30º v šetrném pracím prostředku, nesušte v sušice a nebělte.

Seřadit:
Nejprodávanější
Nejlevnější
Nejdražší
Nejnovější
Zobrazených 1-18 z celkově 19 záznamů.

Jak vybrat materiál rondonu pro kuchaře

Na kuchařský rondon se kladou vysoké nároky – musí odolat vysokým teplotám, dobře sát pot, chránit svého nositele před rozpáleným olejem a přitom vypadat reprezentativně. Není proto divu, že výběr vhodného materiálu je při pořizování rondonu alfou a omegou. Lety prověřená je zejména 100% bavlna a polybavlna neboli směs bavlny a polyesteru, která je velmi odolná, nemačkavá a dobře se udržuje. Na kuchařské scéně se ale objevují i zbrusu nové materiály, jako je přírodní tencel (lyocell) nebo mikrovlákno.

Jaké jsou výhody mikrovlákna

Z mikrovlákna se šijí například kuchařské rondony EGOchef, které teprve během celodenní šichty u rozpáleného sporáku odhalí, co se v nich skrývá za poklad. Velmi jemná syntetická vlákna se totiž vyznačují hned několika klíčovými vlastnostmi – dobře sají pot, mají chladivý účinek a vodoodpudivou úpravu, takže po nich voda jen steče. Pánské a dámské rondony z mikrovlákna se rovněž nemačkají, snadno se udržují a na zádech mají síťovinu pro lepší odvětrávání (tzv. cool vent systém).

Lety prověření výrobci a dodavatelé

Zobrazit všechny výrobce
Používáním těchto stránek souhlasíte s používáním cookies, které nám pomáhají zajistit lepší služby. Více info