Máte otázky?

Petra Vám poradí

210 012 501
(Po - Pá: 9:00 - 12:00 a 13:00 - 16:30)

Vykosťovací nože

Popis kategorie

Nůž na vykosťování se vyznačuje kratší čepelí, díky které je možné s nožem opracovávat kus masa s kostí přesnější a úspornější. Nůž má jemně zakřivené ostří. Nůž je určen pro všechny druhy masa a využití najde tak v profesionální kuchyni i v domácnostech. Tento typ kuchařského nože je velmi oblíbený při zabijačkách a v řeznických. Délka čepele nože je v rozmezí od 10 cm až do 21 cm.

Seřadit:
Nejprodávanější
Nejlevnější
Nejdražší
Nejnovější
Zobrazených 1-18 z celkově 20 záznamů.

Lety prověření výrobci a dodavatelé

Zobrazit všechny výrobce

#profikuchar na Instagramu

Používáním těchto stránek souhlasíte s používáním cookies, které nám pomáhají zajistit lepší služby. Více info