Paličky na maso
Popis kategorie
Palička na maso je při naklepávání masa nezastupitelná. Zatímco její vroubkovaná strana maso po celé ploše ztenčí a provzdušní, ta hladká zjemní vláknité a šlachovité části, které mají při smažení tendenci tuhnout. A jak vybrat správnou paličku na maso? Vyplatí se investovat do ocelové paličky, která má dlouho životnost a v rodině se bude předávat z generace na generaci.
S touto kombinací filtrů si neumíme poradit. Bohužel takové zboží nemáme.
Zkuste použít jiné filtry nebo nám zavolejte číslo 210 012 501 nebo napište mail na profikuchar@profikuchar.cz a rádi vám s výběrem pomůžeme.
Vybavení do kuchyně
Základní kuchyňské vybavení by mělo obsahovat nádobí na vaření, pečení i servírování a kvalitní kuchyňské nože. Zpočátku budete potřebovat minimálně tři, a to konkrétně univerzální kuchařský nůž, kterému se přezdívá nůž šéfkuchařů, menší nůž na zeleninu a vroubkovaný nůž na krájení chleba a jiného čerstvého pečiva. Mezi další kuchařské potřeby, bez kterých se při vaření jen stěží obejdete, patří krájecí prkénka, obracečky, škrabky na zeleninu a ovoce, lis na česnek nebo kuchyňské paličky na maso.
Jak na zpracování masa v kuchyni
Pokud si rádi pochutnáte na kvalitním mase, doporučujeme se ho naučit sami zpracovávat. Hodit se vám k tomu budou kvalitní a především ostré nože na krájení, porcování a filetování masa. Přípravu masových pokrmů vám dále usnadní speciální řeznické nože, mezi něž patří nůž vykosťovací, špikovací nebo filetovací. Pokud si rádi pochutnáte na uzeninách, neměl by vám doma chybět nářezový nůž na šunku a salám. Vhod ale přijdou i další pomocníci do kuchyně, mezi něž patří pilky na kosti a paličky do kuchyně na naklepání masa.