Máte otázky?

Petra Vám poradí

210 012 501
(Po - Pá: 9:00 - 12:00 a 13:00 - 16:30)

Sekáčky na maso a zeleninu

Popis kategorie

Kuchařské sekáčky na maso si najdou využití v každé kuchyni, kde se zpracovávají celé části masa s kostí, jako například při sekání kostí na vývar nebo omáčky, porcování masa s kostí a podobně. 

Jedná se o speciální typ nože s dlouhou a širokou čepelí a samozřejmě i vyšší váhou, aby byl schopen snadno rozdělit kost nebo naporcovat maso s kostí. Délka čepele je v rozmezí od 16 do 24 centimetrů, přičemž nejoblíbenější a také nejpoužívanější je nůž s délkou čepele 16 cm. 

Kvalitní sekáček na maso by neměl chybět v žádné profesionální kuchyni, či při domácích zabijačkách.

Seřadit:
Nejprodávanější
Nejlevnější
Nejdražší
Nejnovější
Zobrazených 1-13 z celkově 13 záznamů.

Lety prověření výrobci a dodavatelé

Zobrazit všechny výrobce
Používáním těchto stránek souhlasíte s používáním cookies, které nám pomáhají zajistit lepší služby. Více info