Máte otázky?

Tímea Vám poradí

210 012 501
(Po - Pá: 9:00 - 12:00 a 13:00 - 16:30)

Kuchyňské nože IVO Duoprime

Popis kategorie

Maso vyžaduje precizní a jemnou práci, ke které potřebujete to správné náčiní. Profesionální řeznické nože IVO Duoprime mají čepel z vysoce kvalitní nerezové oceli a dvojitě vstřikovanou rukojeť pro pohodlný a bezpečný úchop. Hladký přechod mezi čepelí a rukojetí je zárukou snadné údržby, což při zpracování masa zaručeně oceníte.

Seřadit:
Nejprodávanější
Nejlevnější
Nejdražší
Nejnovější
Zobrazených 1-8 z celkově 8 záznamů.

Kuchyňské a řeznické nože IVO Duoprime

Sháníte profesionální nože pro kuchaře a řezníky, které si poradí s jakýmkoliv kusem masa? Vsaďte na osvědčené řeznické nože IVO Duoprime, které jsou pro zpracování masa jako stvořené. Chybět by vám neměl především vykosťovací nůž IVO s úzkou a pružnou čepelí, která je ideální k oddělení masa od kosti, případně k odstranění šlach nebo kůže. Nemůžete se rozhodnout, který nůž zařadíte do své sbírky? Prohlédněte si prémiovou řadu nožů IVO Cork nebo IVO Solo a vyberte si své nové pomocníky do kuchyně.

Jak se starat o kuchyňské nože

Pravidelná a důkladná péče o nože sice vyžaduje hodně času a úsilí, avšak mnohonásobně se vyplatí. Odměnou vám budou dokonale ostré a odolné kuchyňské nože, které vám vydrží sloužit dlouhé roky. Jak na to? V první řadě respektujte určení nože. Zatímco univerzální nůž zvládne naporcovat maso, nakrájet zeleninu a nasekat bylinky, nůž na pečivo nebo vykosťovací nůž se hodí jen pro určitou, úzce specializovanou činnost. Kromě toho dbejte na to, aby byly nože čisté, bezpečně uskladněné a neustále nabroušené, a tudíž připravené k použití.

Lety prověření výrobci a dodavatelé

Zobrazit všechny výrobce
 
Hodnocení obchodu
Hodnocení obchodu
Jak jsou s námi zákazníci spokojeni?
4,6 370 hodnocení