Blog Profikuchar.cz

Vítejte v našem pořádně ostrém blogu, který je plný chutné inspirace a nejžádanějších ingrediencí! Najdete zde skvělé kulinářské speciality, i nejnovější informace z gastro světa na slovo vzatých odborníků z řady profi kuchařů. Sledujte nás a neunikne vám žádná novinka!

  • Jak na loupání rajčat - snadno a rychle
  • Čím se liší japonské nože od těch evropských
  • Využij sílu čerstvých bylin naplno! Poradíme, jak na to
  • Nejdůležitější pomocníci kuchaře v kuchyni - jací to jsou?
  • Nožířské oceli –⁠ znáš jejich vlastnosti a výhody?
  • Jak vybrat brusný kámen
  • 5 základních teplých omáček, které zvládneš taky
  • Co jsou damaškové nože a proč je v kuchyni potřebuješ
  • Jak vybrat steakový nůž? Profesionálové radí
  • Materiály rukojetí kuchyňských nožů - jejich výhody a nevýhody
  • Návod: Jak vybrat brousek na nože
  • Jak správně krájet, aneb naučte se techniky krájení
  • Lety prověření výrobci a dodavatelé

    Zobrazit všechny výrobce