Blog Profikuchar.cz

Vítejte v našem pořádně ostrém blogu, který je plný chutné inspirace a nejžádanějších ingrediencí! Najdete zde skvělé kulinářské speciality, i nejnovější informace z gastro světa na slovo vzatých odborníků z řady profi kuchařů. Sledujte nás a neunikne vám žádná novinka!

  • Jak se stát lepším kuchařem - rady a tipy nejen pro profesionály
  • Jaké maso vybrat na steak - co je to nejlepší?
  • Fenomén Streetfood - proč je tak populární a kde se vzal?
  • Nábor kuchařů - jak najít a udržet kvalitní kuchaře
  • Jak vyřešit horko v profesionální kuchyni
  • Využij medvědí česnek ve svém kulináriu - jako pochoutku i medicínu
  • Jak vytěžit bylinkové zahrádky na maximum
  • Sýry - druhy, rozdělení, původ a tipy na použití
  • Druhy těstovin - charakteristiky a k čemu se hodí
  • Zauzený sous-vide jehněčí hřebínek v šoudru - recept od šéfkuchaře Dušana Čatlocha
  • Kuchařský rondon se jménem? Samozřejmě!
  • Objevte kouzlo fine-diningu rostoucího gastro trendu
  • Lety prověření výrobci a dodavatelé

    Zobrazit všechny výrobce
     
    Hodnocení obchodu
    Hodnocení obchodu
    Jak jsou s námi zákazníci spokojeni?
    4,7 422 hodnocení