Blog Profikuchar.cz

Vítejte v našem pořádně ostrém blogu, který je plný chutné inspirace a nejžádanějších ingrediencí! Najdete zde skvělé kulinářské speciality, i nejnovější informace z gastro světa na slovo vzatých odborníků z řady profi kuchařů. Sledujte nás a neunikne vám žádná novinka!

  • Jak vybrat steakový nůž? Profesionálové radí
  • Materiály rukojetí kuchyňských nožů - jejich výhody a nevýhody
  • Návod: Jak vybrat brousek na nože
  • Jak správně krájet, aneb naučte se techniky krájení
  • K čemu jsou ocílky a jak vybrat
  • Jak správně skladovat suroviny a potraviny
  • Nože pro řezníky? Jaké to jsou a v čem se liší
  • Typy tepelných úprav a zpracování surovin
  • Jak se stát mistrem grilování? Základem je gril a dobré náčiní.
  • Jak na správné marinování
  • Jak na správné pošírování
  • Jak na správné konfitování
  • Lety prověření výrobci a dodavatelé

    Zobrazit všechny výrobce