Máte otázky?

Tímea Vám poradí

210 012 501
(Po - Pá: 9:00 - 12:00 a 13:00 - 16:30)

Elektrické brousky na nože

Popis kategorie

Profesionální elektrické brusky nožů, které ocení i amatérští kuchaři. Elektrické brusky na nože naleznete u nás v různých designech a barvách. Vybrat si můžete z dvou nebo třístupňových elektrických brusek na nože. Můžete jimi ostřit jak klasické hladké nože, tak i zoubkované. Díky tomu je bruska na nože elektrická vychytávka, kterou může využívat kdokoli, komu záleží na dobře připraveném jídle. Třístupňová elektrická bruska na nože 

Třístupňová elektrická bruska na nože se skládá ze dvou kónických brusných stupňů s jemnými brusnými částečkami z diamantu a jednoho leštícího stupně s flexibilním brusným kotoučem. Za pár chvil vám elektrický brusič nožů ve třech krocích zajistí předbroušení/ostření/obtahování. Šetří čas i nervy při krájení. Najdete u nás také náhradní páry diamantových kotoučů s různou jemností. 

Profesionální elektrická bruska na nože je spolehlivá. Profesionální kuchaři jsou odkázáni na ostrý a kvalitní nůž, který zajišťuje rychlou přípravu jídel. I tehdy umí být velmi nápomocná elektrická profi bruska na nože, která zajistí: 

- Rychlé nabroušení nože 

- Žádná ztráta času

- Jednoduchost používání 

- Bezpečí při broušení 

- Efektivitu při práci 

Kuchaři i kuchařky se tedy v případě nedostatečně ostrého nože mohou spolehnout, že elektrický brusič nožů rychle a bezstarostně vyřeší jejich problém a neztratí cenný čas.

Seřadit:
Nejprodávanější
Nejlevnější
Nejdražší
Nejnovější
Zobrazených 1-11 z celkově 11 záznamů.

Jak vybrat kvalitní kuchyňské nože

Kvalitní kuchyňský nůž poznáte už v momentě, kdy ho poprvé vezmete do ruky – je perfektně vyvážený, má dokonale ostrou čepel a ergonomicky tvarovanou rukojeť s protiskluzovou úpravou. Při výběru toho pravého mějte na paměti, že rozlišujeme kuchyňské nože podle určení, které se liší zejména délkou a tvarem čepele. Kromě univerzálního kuchařského nože, který má všestranné využití, se proto setkáte s loupacím nožem na zeleninu, vroubkovaným nožem na pečivo nebo tenkým filetovacím nožem na ryby.

Jak na správné broušení nožů

S dokonale ostrým nožem je práce nejen jednodušší, ale také bezpečnější. Víte ale, jak správně naostřit nůž a jaké příslušenství k tomu potřebujete? Nejjednodušším způsobem je použít profesionální brousek na nože, který má přednastavené úhly, proto stačí, když nůž několikrát přetáhnete přes zářez směrem k sobě. Skvělou volbou jsou elektrické brusky na nože ChefsChoice nebo Wüsthof. Pro pravidelnou údržbu ostří se hodí ocílka, která snadno a rychle obnoví původní ostrost nožů.

Lety prověření výrobci a dodavatelé

Zobrazit všechny výrobce