Máte otázky?

Tímea Vám poradí

210 012 501
(Po - Pá: 9:00 - 12:00 a 13:00 - 16:30)

Elektrické brousky na nože

Popis kategorie

Profesionální elektrické brusky nožů, které ocení i amatérští kuchaři. Elektrické brusky na nože naleznete u nás v různých designech a barvách. Vybrat si můžete z dvou nebo třístupňových elektrických brusek na nože. Můžete jimi ostřit jak klasické hladké nože, tak i zoubkované. Díky tomu je bruska na nože elektrická vychytávka, kterou může využívat kdokoli, komu záleží na dobře připraveném jídle. 

Třístupňová elektrická bruska na nože se skládá ze dvou kónických brusných stupňů s jemnými brusnými částečkami z diamantu a jednoho leštícího stupně s flexibilním brusným kotoučem. Za pár chvil vám elektrický brusič nožů ve třech krocích zajistí předbroušení/ostření/obtahování. Šetří čas i nervy při krájení. Najdete u nás také náhradní páry diamantových kotoučů s různou jemností. 

Profesionální elektrická bruska na nože je spolehlivá. Profesionální kuchaři jsou odkázáni na ostrý a kvalitní nůž, který zajišťuje rychlou přípravu jídel. I tehdy umí být velmi nápomocná elektrická profi bruska na nože, která zajistí: 

- Rychlé nabroušení nože 

- Žádná ztráta času

- Jednoduchost používání 

- Bezpečí při broušení 

- Efektivitu při práci 

Kuchaři i kuchařky se tedy v případě nedostatečně ostrého nože mohou spolehnout, že elektrický brusič nožů rychle a bezstarostně vyřeší jejich problém a neztratí cenný čas.

Seřadit:
Nejprodávanější
Nejlevnější
Nejdražší
Nejnovější
Zobrazených 1-15 z celkově 15 záznamů.

Jak vybrat kvalitní kuchyňské nože

Kvalitní kuchyňský nůž poznáte už v momentě, kdy ho poprvé vezmete do ruky – je perfektně vyvážený, má dokonale ostrou čepel a ergonomicky tvarovanou rukojeť s protiskluzovou úpravou. Při výběru toho pravého mějte na paměti, že rozlišujeme kuchyňské nože podle určení, které se liší zejména délkou a tvarem čepele. Kromě univerzálního kuchařského nože, který má všestranné využití, se proto setkáte s loupacím nožem na zeleninu, vroubkovaným nožem na pečivo nebo tenkým filetovacím nožem na ryby.

Jak na správné broušení nožů

S dokonale ostrým nožem je práce nejen jednodušší, ale také bezpečnější. Víte ale, jak správně naostřit nůž a jaké příslušenství k tomu potřebujete? Nejjednodušším způsobem je použít profesionální brousek na nože, který má přednastavené úhly, proto stačí, když nůž několikrát přetáhnete přes zářez směrem k sobě. Skvělou volbou jsou elektrické brusky na nože ChefsChoice nebo Wüsthof. Pro pravidelnou údržbu ostří se hodí ocílka, která snadno a rychle obnoví původní ostrost nožů.

Lety prověření výrobci a dodavatelé

Zobrazit všechny výrobce
 
Hodnocení obchodu
Hodnocení obchodu
Jak jsou s námi zákazníci spokojeni?
4,6 347 hodnocení