Máte otázky?

Kristína Vám poradí

210 012 501
(Po - Pá: 9:00 - 12:00 a 13:00 - 16:30)

Kuchyňské nože Wüthof Silverpoint

Popis kategorie

Kuchyňské nože Wüsthof Silverpoint

Teprve se s profesionální kuchyní seznamujete nebo si nejste úplně jistí, jaké nože by vám vyhovovaly? Nebo se snad považujete za rekreačního kuchaře, který si přípravu jídla chce hlavně užít? Pak jsou kuchyňské nože Wüsthof Silverpoint skvělou volbou, protože kromě prověřené kvality Wüsthof nabízejí také řadu méně obvyklých typů nožů.

Seřadit:
Nejprodávanější
Nejlevnější
Nejdražší
Nejnovější

    S touto kombinací filtrů si neumíme poradit. Bohužel takové zboží nemáme.

    Zkuste použít jiné filtry nebo nám zavolejte číslo 210 012 501 nebo napište mail na profikuchar@profikuchar.cz a rádi vám s výběrem pomůžeme.

Kuchařské nože Wüsthof zaručují vysokou kvalitu

Německá značka Wüsthof vyrábí nože už více než 200 let a po celou dobu používá výhradně solingenskou nerezovou ocel, která je velmi odolná, ale přitom pružná. Kuchyňské nože Wüsthof Silverpoint mají čepel řezanou laserem a broušenou moderní technologií, díky které je odolná a snadno se udržuje.

Unikátní je také bezešvá rukojeť z černého syntetického materiálu, která zaručuje hygienické použití a dlouhou trvanlivost. Díky jemnému tvarování nože padnou dobře do ruky a příjemně se s nimi pracuje.

Vyzkoušejte speciální nože ze série Silverpoint

Univerzální kuchařský nůž nebo nůž na loupání zeleniny patří mezi standardní výbavu kuchařů, ať už se jedná o profesionály nebo amatéry. Speciální nože podle určení najdeme především v profesionálních restauračních provozech. Například speciální nože na ryby mezi běžnou výbavu zrovna nepatří, ale pokud jste milovníky tohoto masa, budou se vám některé jejich typy hodit.

Mezi nejuniverzálnější nože na ryby patří filetovací nože, které mají úzkou pružnou čepel, díky které jednoduše oddělíte maso od kostí. Kromě ryb je můžete využít také při přípravě drůbeže nebo při špikování větších kusů masa. Naopak nůž na lososa je speciálně upravený na filetování této větší ryby a krájení tenkých plátků při jejím porcování třeba na carpaccio. Ostří tenké doslova jako papír neponičí křehké maso a zaručuje skvělý výsledek.

Lety prověření výrobci a dodavatelé

Zobrazit všechny výrobce
 
Hodnocení obchodu
Hodnocení obchodu
Jak jsou s námi zákazníci spokojeni?
4,7 483 hodnocení