Máte otázky?

Tímea Vám poradí

210 012 501
(Po - Pá: 9:00 - 12:00 a 13:00 - 16:30)

Kuchyňské nože IVO Cutelarias

Popis kategorie

Nože IVO Cutelarias

 Dokonale ostré, celokované a perfektně vyvážené. Přesně takové jsou profi kuchyňské nože IVO, jejichž jsme výhradními dovozci nejen v Česku, ale i na Slovensku. Vyzkoušejte, jak krájí nože prémiové kvality, které používají amatérští kuchaři i špičkoví profesionálové v kuchyních po celém světě.

Seřadit:
Nejprodávanější
Nejlevnější
Nejdražší
Nejnovější
Zobrazených 1-18 z celkově 128 záznamů.

Kuchyňské nože IVO

Rodinnou značku Ivo Cutelarias založil podnikatel João Ivo a jeho manželka Maria das Dores v Santa Catarině už v roce 1954. Od té doby se soustředí na výrobu profesionálních nožů pro kuchaře, které se v současnosti prodávají ve více než 92 zemích na 5 kontinentech. Kuchyňské nože jsou rozděleny do několika modelových řad, z nichž si vybere skutečně každý. Zatímco v profesionální kuchyni se používají především kuchařské nože IVO o délce 20 cm nebo delší, pro domácí vaření jsou obvykle upřednostňovány univerzální nože s čepelí o délce 16–20 cm.

Jak se starat o kuchyňské nože

Jak správně pečovat o kuchyňské nože, aby vám vydržely co nejdéle? Základem je udržovat nože v čistotě – po každém použití je proto důkladně opláchněte pod tekoucí vodou, osušte a uložte na bezpečné místo. Použijte k tomu blok na nože nebo magnetickou lištu, kterou můžete přidělat nad kuchyňskou linku. Nezapomeňte, že k péči o nože patří také jejich broušení a ostření. Zatímco k broušení se používají elektrické nebo ruční brousky a brusné kameny, k občasnému oživení ostří slouží ocílka.

Lety prověření výrobci a dodavatelé

Zobrazit všechny výrobce