Kuchařská trička a polokošile
Popis kategorie
Kuchaři kladou stále větší důraz na pohodlí, proto není divu, že tradiční rondon nahrazují pohodlná kuchařská trička a polokošile s límečkem. K jejich výrobě se používají podobné materiály jako k výrobě rondonu – nejčastěji se setkáte s bavlnou nebo směsí bavlny a polyesteru. Vybírat můžete nejen z klasické bílé a černé, ale z mnoha dalších barev, které ladí s konceptem vašeho podniku.
Jak vybrat gastro oblečení pro kuchaře
Pryč jsou doby, kdy kuchaři nosili zásadně dvouřadý rondon a bílé kuchařské kalhoty. Dnes si můžete pořídit oděv, který vás bude nejen chránit před horkou vodou a rozpáleným olejem, ale zároveň bude pohodlný, reprezentativní a v souladu s konceptem podniku. Kromě kalhot a rondonu je nezbytnou součástí kuchařské uniformy také zástěra a kvalitní boty s protiskluzovou podrážkou, do nichž přijdou bavlněné ponožky. Z hygienických důvodů je třeba myslet také na pokrývku hlavy a kuchařské rukavice, které brání kontaminaci jídla.
Jak vybrat pracovní trička a polokošile pro kuchaře
V letních vedrech můžete ke kuchařským kalhotám obléknout pohodlné kuchařské tričko ze 100% bavlny, které je velmi prodyšné, dobře saje pot a snadno se udržuje. Záleží jen na vás, zda zvolíte jednobarevné tričko s krátkým nebo dlouhým rukávem a pro jakou barvu z pestré nabídky se rozhodnete. Jestliže často chodíte mezi hosty podniku, pak bychom vám doporučili obléknout spíše kuchařskou polokošili s límečkem, a to buď v elegantním bílém, nebo černém provedení.