Máte otázky?

Tímea Vám poradí

210 012 501
(Po - Pá: 9:00 - 12:00 a 13:00 - 16:30)

Kuchyňské nůžky a nůžky na drůbež

Popis kategorie

Kuchyňské nůžky mají při vaření své nezastupitelné místo. Hravě s nimi ustřihnete čerstvé bylinky a naporcujete ryby, drůbež i zeleninu. Kromě toho je využijete jako klasické nůžky ke stříhání pečicího papíru, potravinářské fólie nebo provázku. Nůžky do kuchyně jsou vyrobeny z tvrdé oceli a jsou přizpůsobeny pro pevný stisk a snadné držení. 

Dokonale ostré, celokované, 

profi kuchyňské nože

Seřadit:
Nejprodávanější
Nejlevnější
Nejdražší
Nejnovější
Zobrazených 1-6 z celkově 6 záznamů.

Jak vybrat kuchyňské nůžky

Ostré nůžky by neměly chybět v žádné kuchyni. Největší využití mají především nůžky na drůbež, které jsou velmi pevné a masivní, abyste s nimi hravě naporcovali celé kuře nebo kachnu. Kromě toho doporučujeme mít po ruce také menší kuchyňské nůžky na stříhání čerstvých bylinek a další běžné úkony, jako je stříhání pečicího papíru, obalových materiálů nebo provázků. U kuchyňských nůžek je velkou výhodou pohodlná rukojeť, pojistka pro bezpečné skladování a rozkládací mechanismus pro snadné čištění.

Jak se starat o kuchyňské náčiní

O náčiní, které dennodenně používáte k vaření, je třeba důkladně pečovat. Základem je pravidelná údržba – nejen kuchyňské nože, ale také nůžky, obracečky nebo paličky na maso myjte bezprostředně po použití pod tekoucí vodou a po osušení ukládejte na bezpečné místo. Ke skladování můžete využít organizéry do zásuvky, bloky na nože nebo magnetické lišty, případně profesionální kuchařské mapy a tašky. Nepodceňujte ani broušení nožů a mějte po ruce brousek, brusné kameny nebo alespoň ocílku.

Lety prověření výrobci a dodavatelé

Zobrazit všechny výrobce