Máte otázky?

Tímea Vám poradí

210 012 501
(Po - Pá: 9:00 - 12:00 a 13:00 - 16:30)

Kuchařské boty

Popis kategorie

Nástrahy kuchyně mají mnoho podob. Sem tam vám na nohu spadne litinová pánev, sklouznete se na rozlitém oleji nebo na vás vyprskne rozžhavený tuk. Nemluvě o tom, že dlouhé hodiny na nohou si vybírají daň v podobě zborcené nožní klenby a bolestí zad. Ptáte se, co s tím? Základem je výběr správné kuchařské obuvi, která je nedílnou součástí pracovního oblečení pro kuchaře.

Seřadit:
Nejprodávanější
Nejlevnější
Nejdražší
Nejnovější
Zobrazených 1-16 z celkově 16 záznamů.

Jak vybrat oblečení pro gastronomii

V kuchařském oblečení trávíte nezřídka až 16 hodin denně, mělo by vám proto padnout jako druhá kůže. Při jeho výběru se zaměřte nejen na správnou velikost a střih, ale také kvalitu provedení, materiál a detaily, jako je způsob zapínání, prodyšná síťovina nebo třeba kapsy. A co konkrétně tvoří tradiční uniformu kuchaře? Základem je košile nebo rondon, kuchařské kalhoty a čepice, která brání padání vlasů do jídla. Pokud si s výběrem kuchařského oblečení nevíte rady, můžete si prohlédnout kuchařské sety.

Jak vybrat pracovní obuv pro kuchaře

Nedílnou součástí gastro oblečení jsou kuchařské boty z kvalitního materiálu. Ten musí být pevný, pružný a odolný, aby odolal styku s vodou, rozpáleným olejem i ostrým nožem. Navzdory tomu by si boty pro kuchaře měly zachovat dostatečnou prodyšnost, díky níž budete mít nohy v suchu po celou směnu. Nutností je rovněž uzavřená špička, protiskluzová podrážka a anatomicky tvarovaná stélka pro větší pohodlí. Nakonec nezapomeňte zohlednit svou tělesnou váhu, velikost a vzhled nohou, ale i vrozené vady či dřívější potíže.

Lety prověření výrobci a dodavatelé

Zobrazit všechny výrobce