Krájecí kolébky - 18 cm - nerezová ocel - syntetika
Popis kategorie
Proč vyzkoušet kolébky na krájení
Kolébka na krájení bylinek ti umožní být při tvoření volný a zažít opravdovou vášeň a nadšení z tvoření jídla. Na rozdíl od krájení bylinek pomocí kuchařského nože umožňují plynulejší pohyb a větší efektivitu. Krájecí kolíbky nakrájí všechny ingredience na rovnoměrné kousky účinně a s mnohem menší námahou.
Vyzkoušet můžeš také kolébky na maso třeba při přípravě tataráku z lososa. Samozřejmě nenahradí sekáčky na maso, které jsou určené hlavně pro bourání větších kusů masa, ale umožní ti naplno projevit svou kulinářskou zručnost.
Ať se krájení stane tvou pasií
Kolébky na krájení můžeš vybírat s jedním nebo dvěma ostřími. Dvojitá čepel dokáže bylinky nasekat velmi najemno a je neocenitelným pomocníkem například při výrobě bazalkového pesta. Před samotným krájením nezapomeň bylinky očistit nožem na zeleninu od všech nečistot a zvadlých částí, které by mohly narušit chuť a vzhled pokrmu.
Tip: Jestli jsi naladěný na pořádnou kulinářskou zvěřinu, zařaď do svého repertoáru japonské nože santoku, které patří k univerzálním kouskům a v rukou mistra se z nich stane přímo koncertní nástroj.