Máte otázky?

Tímea Vám poradí

210 012 501
(Po - Pá: 9:00 - 12:00 a 13:00 - 16:30)

ChefsChoice

Popis výrobce

Dokonale nabroušený nůž je v kuchyni klíčem k úspěchu. Své o tom ví americká značka ChefsChoice, která se už od roku 1984 soustředí na výrobu elektrických brousků na nože. S jejich pomocí nejen nože nabrousíte, ale hlavně vytvoříte kvalitní ostří, které není nutno tak často brousit či přebrušovat. Vyzkoušejte tuto volbu kuchařů i vy. Garantujeme vám, že nebudete litovat.

Seřadit:
Nejprodávanější
Nejlevnější
Nejdražší
Nejnovější
Zobrazených 1-10 z celkově 10 záznamů.

Jak vybrat kvalitní kuchyňské nože

Při výběru kvalitního nože se primárně zaměřte na jeho čepel. Zatímco materiál čepele má významný vliv na ostrost, váhu a odolnost vůči korozi nebo otupení, délka a tvar čepele souvisí s typem kuchyňského nože. Ten vybírejte podle toho, zda sháníte kuchařský nůž na porcování masa, vykosťování nebo na filetování. Neméně důležitá je rukojeť, která ovlivňuje celkové pohodlí a bezpečí při manipulaci s nožem. Ideální je ergonomická rukojeť s protiskluzovou úpravou, která perfektně padne do ruky a brání jejímu sklouznutí na čepel.

Jak na správné broušení nožů

I ten nejkvalitnější kuchyňský nůž se časem ztupí. Nepodceňujte proto pravidelné broušení nožů, které udržuje vybroušené ostří a zarovnává mikroskopické zoubky a trhlinky v čepeli, ale neodstraňuje ocel z čepele. Můžete ho provádět často, i po každém použití. K broušení se používá ruční nebo elektrický brousek na nože, případně brusné kameny. Pokud si nevíte rady s výběrem toho správného příslušenství, vsaďte na osvědčené brusné kotouče a brusky na nože od značky ChefsChoice.

Lety prověření výrobci a dodavatelé

Zobrazit všechny výrobce