Japonský kuchařský nůž Giesser Messer 18 cm G 8269
zdarma
nad 2000 Kč
pro produkty skladem
loga a textu
Popis a parametre japonského nože
Popis japonského nože
Japonský nůž Santoku Giesser Messer s kovanou čepelí o délce 18 cm pro snadné porcování masa, krájení zeleniny i sekání bylinek. Plastová rukojeť se třemi nýty zajišťuje komfortní úchop a bezpečnou manipulaci s nožem, široké ostří umožňuje pohodlně nabrat a přemístit nakrájené potraviny.
- Čepel o délce 18 cm
- Nerezová čepel z kované oceli
- Optimální vyvážení pro snadné krájení
- Plastová rukojeť se třemi nýty
Japonské kuchyňské nože Giesser Messer
Kuchyňské nože Giesser Messer se vyrábějí v německém Sollingenu, kterému se poprávu přezdívá Město čepelí. Nejvyšší kvality je dosaženo díky moderním technologiím v kombinaci s tradiční ruční prací, která výrobky německé značky charakterizuje od samého začátku. Při správné péči a pravidelném broušení vám budou japonské nože Giesser Messer k přípravě jídla sloužit dlouhé roky.
Japonské nože Santoku
Japonské nože Santoku zvládnou perfektně nakrájet maso, zeleninu, houby a další ingredience na tenké nudličky, ale také nasekat bylinky, utřít česnek nebo nadrtit pepř. Mají výjimečně ostrou a širokou čepel, která bývá opatřena výbrusy – ty zadržují vzduch, takže krájené potraviny nepřilnou k ostří nože.