Vánoční dárek na míru - výšivka na oblečení či gravírování nože! Při nákupu nad 2000 Kč doprava zdarma
Kuchařský nůž Santoku Wüsthof ze série Classic kovaný z jednoho kusu kvalitní oceli je ideální ke krájení, porcování i sekání potravin na drobné kousky. Má obzvlášť ostrou a silnou čepel o délce 17 cm, ergonomickou rukojeť s třemi nýty a duté výbrusy, které zabraňují přilepení krájených plátků k ostří nože.
Kuchyňské nože Wüsthof nesoucí logo trojzubce se vyrábějí v německém Sollingenu, kterému se poprávu přezdívá Město čepelí. Oblíbená série Classic představuje dokonale vyvážené nože kované z jednoho kusu oceli. Při správné péči a pravidelném broušení vám budou japonské nože Wüsthof k přípravě jídla sloužit dlouhé roky.
Tradiční japonské nože Santoku zastanou v kuchyni hned několik úloh – perfektně s nimi naporcujete maso, nakrájíte zeleninu, nasekáte bylinky nebo nadrtíte pepř. Na rozdíl od klasického kuchařského nože mají širší, avšak kratší čepel, masivní páteř, vyšší hmotnost a těžiště výrazně posunuté dopředu.