Vánoční dárek na míru - výšivka na oblečení či gravírování nože! Při nákupu nad 2000 Kč doprava zdarma
Japonský nůž Santoku Wüsthof z řady Gourmet má nekovanou čepel o délce 17 cm, se kterou snadno nakrájíte maso, ryby i zeleninu. Ergonomická trojitě nýtovaná rukojeť s hranami poskytuje perfektní zpětnou vazbu i při těžší práci. Díky výbrusu na povrchu čepele vytváří kapsy vzduchu, které brání extra tenkým a měkkým plátkům v přilepení na ostří nože.
Nekované nože Wüsthof z řady Gourmet se vyznačují celokovovým jádrem, nerezovou čepelí tvrzenou na 56° Rockwella a ergonomicky tvarovanou rukojetí. Perfektní ostrost kuchařských nožů z německého Sollingenu zajišťuje speciální proces broušení nožů řízený počítačem.
Nože Santoku se nejvíce podobají evropskému noži šéfkuchaře. Vyznačují se širokou, avšak ne příliš dlouhou čepelí, dokonale hladkou řeznou hranou, masivní páteří a vyšší hmotností. Výška nože vám umožní nakrájenou surovinu snadno nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve.