Vánoční dárek na míru - výšivka na oblečení či gravírování nože! Při nákupu nad 2000 Kč doprava zdarma
Kuchařský nůž Santoku Wüsthof ze série Classic kovaný z jednoho kusu kvalitní oceli zastane v kuchyni nespočet funkcí. Využijete ho při porcování masa a ryb, krájení zeleniny i sekání bylinek. Výbrusy po stranách čepele tvoří vzduchové kapsy, díky kterým na ostří nože nepřilnou ani extra tenké nebo měkké potraviny.
Kuchyňské nože Wüsthof se vyrábějí v německém Sollingenu, kterému se poprávu přezdívá Město čepelí. Oblíbená série nožů Classic se vyznačuje klasickým designem, perfektní vyvážeností a ergonomickou rukojetí s třemi nýty. Při správné péči a pravidelném broušení vám budou japonské nože Wüsthof k přípravě jídla sloužit dlouhé roky.
Santoku neboli „nože tří ctností“ si perfektně poradí s řezáním, krájením a drcením masa, zeleniny i ryb. Oblíbené jsou zejména pro přípravu asijských pokrmů, jelikož s nimi snadno a rychle nakrájíte potraviny i na velmi tenké proužky. Mají širokou, avšak ne příliš dlouhou čepel, dokonale hladkou řeznou hranu, masivní páteř a poměrně vysokou hmotnost.