Máte otázky?

Tímea Vám poradí

210 012 501
(Po - Pá: 9:00 - 12:00 a 13:00 - 16:30)

Berndorf

Popis výrobce

Pokud si nepotrpíte na zvuk německých značek, ale jde vám především o kvalitu materiálu a zpracování, slovenské nože a příslušenství Berndorf vás příjemně překvapí. Tradice, jež se už od roku 1895 dědí z generace na generaci, se prolíná s moderními technologiemi a nadčasovým designem, který se bude vyjímat v každé kuchyni.

Seřadit:
Nejprodávanější
Nejlevnější
Nejdražší
Nejnovější
Zobrazených 1-1 z celkově 1 záznamů.

Jak vybrat kvalitní kuchyňské nože

Kvalitní kuchyňský nůž poznáte už v momentě, kdy ho poprvé vezmete do ruky. Je perfektně vyvážený, má dokonale ostrou čepel z kvalitní oceli a ergonomickou rukojeť pro snadné a bezpečné krájení. Při výběru toho pravého kuchyňského pomocníka se následně zaměřte na délku a typ čepele, která souvisí s určením nože. Pro začátek by ve vaší výbavě neměl chybět univerzální kuchařský nůž, loupací nůž na zeleninu a zoubkovaný nůž na pečivo. Sázkou na jistotu jsou profesionální nože a příbory Berndorf, které potěší také jako dárek.

Co je sabráž

Sabráž (nebo také sabrage) je zřejmě nejefektivnější způsob otevírání lahve šampaňského. Jedná se totiž o odstřelení samotného konce hrdla šavlí na sabráž. Ač na první pohled vypadá sabráž celkem prostě, je při ní nutné dodržet hned několik zásad. Předně je třeba koupit kvalitní šumivé víno, které udělá v láhvi dostatečný tlak, a následně ho nechat pořádně vychladit a několik hodin odpočinout. Zkontrolujte si také, že má láhev viditelný svár vedoucí po délce láhve a zřetelnou hranu hrdla (tzv. nákružek), do které pak šavle snadno narazí.

Lety prověření výrobci a dodavatelé

Zobrazit všechny výrobce