Nože světových značek - černo-bílá - 5 cm - 14
Popis kategorie
Rady, návody, tipy a informace
-
Kuchyňské nože IVO Cutelarias (135)
-
Nože a příslušenství Wüsthof (405)
-
Victorinox - Švýcarské nože a škrabky (93)
-
Damaškové nože Berndorf (3)
-
Kuchyňské nože a příslušenství Giesser Messer (25)
-
Kuchyňské nože a příslušenství Stalgast (16)
-
Tsuki damaškové nože (12)
Filtrovat produkty
S touto kombinací filtrů si neumíme poradit. Bohužel takové zboží nemáme.
Zkuste použít jiné filtry nebo nám zavolejte číslo 210 012 501 nebo napište mail na profikuchar@profikuchar.cz a rádi vám s výběrem pomůžeme.
Kuchyňské nože na celý život
K šéfkuchaři neodmyslitelně patří nejen rondon, ale také kvalitní kuchyňský nůž, který ho při správné péči bude provázet celý život. Při jeho pořizování se proto vyplatí zaměřit spíše na jeho vlastnosti než na cenu. Nůž pro kuchaře by měl být odolný, ergonomický a perfektně vyvážený, aby se vám s ním dobře a bezpečně pracovalo. O kvalitě nože mnohé napoví také jeho značka. Sázkou na jistotu jsou profesionální nože Wüsthof, Giesser Messer, Stalgast, Victorinox a IVO nebo damaškové nože Berndorf, které se budou vyjímat v každé kuchyni.
Jak se starat o kuchyňské nože
Správnou péčí o kuchařské nože dokážete prodloužit jejich životnost až o několik let. Nože proto po každém použití je opláchněte pod tekoucí vodou a po osušení je uložte na bezpečné místo. Pokud s noži cestujete, pořiďte si k nim praktické mapy a tašky na nože. V neposlední řadě myslete na pravidelné broušení nožů – jedině s ostrým nožem budete v kuchyni pracovat efektivně. K broušení použijte elektrický nebo ruční brousek a k občasnému oživení ostří mějte po ruce ocílku.