Blog strana 2 z 5

  • 5 základních teplých omáček, které zvládneš taky
  • Co jsou damaškové nože a proč je v kuchyni potřebuješ
  • Jak vybrat steakový nůž? Profesionálové radí
  • Materiály rukojetí kuchyňských nožů - jejich výhody a nevýhody
  • Návod: Jak vybrat brousek na nože
  • Jak správně krájet, aneb naučte se techniky krájení
  • K čemu jsou ocílky a jak vybrat
  • Jak správně skladovat suroviny a potraviny
  • Nože pro řezníky? Jaké to jsou a v čem se liší
  • Typy tepelných úprav a zpracování surovin
  • Jak se stát mistrem grilování? Základem je gril a dobré náčiní.
  • Jak na správné marinování
  • Lety prověření výrobci a dodavatelé

    Zobrazit všechny výrobce
     
    Hodnocení obchodu
    Hodnocení obchodu
    Jak jsou s námi zákazníci spokojeni?
    4,6 357 hodnocení