Blog

Náš blog vám přináší také zajímavé články na zajímavá témata. Všechno, co vás zajímá ohledně kulinářského gastro segmentu.

  • Jak vyřešit horko v profesionální kuchyni
  • Využij medvědí česnek ve svém kulináriu - jako pochoutku i medicínu
  • Jak vytěžit bylinkové zahrádky na maximum
  • Sýry - druhy, rozdělení, původ a tipy na použití
  • Druhy těstovin - charakteristiky a k čemu se hodí
  • Zauzený sous-vide jehněčí hřebínek v šoudru - recept od šéfkuchaře Dušana Čatlocha
  • Kuchařský rondon se jménem? Samozřejmě!
  • Objevte kouzlo fine-diningu rostoucího gastro trendu
  • Pravidla hygieny v kuchyních gastro provozů
  • Tajemství o laserovém gravírování na nožích a příborech
  • Jak na loupání rajčat - snadno a rychle
  • Čím se liší japonské nože od těch evropských
  • Lety prověření výrobci a dodavatelé

    Zobrazit všechny výrobce
     
    Hodnocení obchodu
    Hodnocení obchodu
    Jak jsou s námi zákazníci spokojeni?
    4,6 375 hodnocení