Filetovací nože na ryby - Giesser Messer - 16 cm - nerezová ocel
Popis kategorie
S touto kombinací filtrů si neumíme poradit. Bohužel takové zboží nemáme.
Zkuste použít jiné filtry nebo nám zavolejte číslo 210 012 501 nebo napište mail na profikuchar@profikuchar.cz a rádi vám s výběrem pomůžeme.
Precizní nože na filetování ryb
Základem každé profesionální i domácí kuchyně jsou kvalitní kuchyňské nože. Pokud stále hledáte ty nejlepší, dobrou volbou pro vás mohou být sady nožů pro efektivní a bezchybnou práci. Jedním z nepostradatelných nožů ve vaší výbavě je bezesporu nůž na ryby. Dokonale ostrý filetovací nůž dokáže perfektně nakrájet maso na plátky tenké jako papír a pružná dlouhá čepel je navržena k přesnému a jemnému filetování ryb bez zbytečné ztráty masa. Křehké maso lososa vám snadno pomůže nakrájet nůž na lososa. Speciálně navržené ostří poskytuje precizní a jednoduchou práci s jemným rybím masem.
Dobrá kvalita se jménem
Precizní nože na filetování ryb nabízí profesionálním a domácím kuchařům německá firma Wüsthof. Díky tradičnímu řemeslu zaručuje spokojenost kuchařů po celém světě. Odolné nože Wüsthof vyrobené ze speciální oceli jsou k dostání jednotlivě i v sadách. Všestranné nože do rukou profi kuchařů i začátečníků vyrábí rodinná firma Ivo Cutelarias již dlouhá léta. Filetovací nůž Ivo dokonale padne do každé ruky a štíhlá pružná čepel pomůže snadno zpracovat jemné rybí maso. Nůž na ryby si díky efektivní práci brzy najde čestné místo ve vaší výbavě.