Máte otázky?

Tímea Vám poradí

210 012 501
(Po - Pá: 9:00 - 12:00 a 13:00 - 16:30)

Stahovací nože

Popis kategorie

Stahovací nože jsou dalším typem profesionálních nožů pro řezníky, který by ti neměl chybět, jestli chceš na cestě kulinářskou džunglí zažít pořádnou zvěřinu. Stahování masa patří k dovednostem, které by si měl osvojit každý milovník masa, pokud chce svým jídlem nadchnout celý svět.

Seřadit:
Nejprodávanější
Nejlevnější
Nejdražší
Nejnovější
Zobrazených 1-18 z celkově 24 záznamů.

Prvotřídní řeznické nože pro profesionály i nadšené amatéry

Typický tvar čepele stahovacích nožů je vhodný pro stahování kůže větších zvířat, ale také ryb. Díky ostré špičce snadno pronikne pod kůži, kterou snadno odstraníš jedním táhlým řezem. Stačí ti jen pevná ruka a krájení se může stát tvou celoživotní vášní.

Podobně jako porcovací nože se nože na stahování hodí rovněž na krájení a porcování masa. Nakrájíš s nimi solidní plátky na steak a mohou ti být věrnými společníky i při přípravě drůbeže nebo ryb.

Tip: Pro porcování hotových pečení si pořiď stylový dranžírovací nůž, se kterým hravě nakrájíš na tenké plátky roastbeef i krocana.

S ostrou čepelí bude krájení masa hračka

čepel stahovacího nože bývá hladká, bez zbytečných zoubků nebo drážek, aby se maso při porcování zbytečně netrhalo. Stejně tak důležitý je typický úhel čepel, který umožňuje jediným pohybem hladce maso prokrojit.

Nezáleží na tom, jestli raději pracuješ s úzkou čepelí, jako mají vykosťovací nože, nebo máš raději solidnější kousky v podobě vykrvovacích nožů. Důležitý je především kvalitní materiál a pořádně nabroušené ostří, na které se můžeš spolehnout v každé situaci.

Lety prověření výrobci a dodavatelé

Zobrazit všechny výrobce
 
Hodnocení obchodu
Hodnocení obchodu
Jak jsou s námi zákazníci spokojeni?
4,6 378 hodnocení