Doprava zdarma při nákupu nad 100 €
Japonský nůž Santoku Wüsthof z řady Gourmet má nekovanou čepel o délce 17 cm, se kterou snadno nakrájíte maso, ryby i zeleninu. Ergonomická trojitě nýtovaná rukojeť s hranami poskytuje perfektní zpětnou vazbu i při těžší práci. Široké ostří umožňuje snadno nabrat a přemístit nakrájené potraviny.
Kuchyňské nože Wüsthof vznikají už více než 200 let v německém Sollingenu, kterému se poprávu přezdívá Město čepelí. Unikátní série nožů Gourmet představuje nekované nože s laserem řezanou čepelí vytvrzenou na 56° Rockwella. Při správné péči a pravidelném broušení vám budou japonské nože Wüsthof v kuchyni sloužit dlouhé roky.
Kdykoliv potřebujete naporcovat maso, nakrájet zeleninu nebo nasekat bylinky, oceníte tradiční japonský nůž Santoku. Univerzální nůž se širokou čepelí, dokonale hladkou řeznou hranou a masivní páteří se hodí zejména k přípravě asijských, ale i evropských pokrmů. Některé japonské nože mají výbrusy po stranách čepele, které snižují přilnavost krájených potravin a zabraňují tak jejich přichycení na ostří nože.