DOPRAVA ZDARMA PRO OBJEDNÁVKY NAD 2000 Kč
Délka nože: 29 cm
Délka čepele: 16 cm
Ve struktuře materiálu se střídá více vrstev různých druhů oceli s různými vlastnostmi, jako je křehkost, houževnatost, ohebnost a podobně. Těchto více vrstev oceli je spojených metodou kovářského svařování do jednoho celku (při tomto noži je to 67 vrstev). Výsledkem je materiál, který má unikátní vlastnosti převzaté ze všech druhů oceli, které byly v něm na jeho výrobu použity. Proto právě tento nůž je tvrdý a houževnatý zároveň. Nůž dosahuje tvrdost 60 HRC, což je horní hranice tvrdosti nožů.
Výsledná struktura materiálu po jeho obroušení, leptání a vyleštění vytváří jedinečnou strukturu s nádhernou kresbou, podle níž je možné tento kvalitní nůž identifikovat.
Při používání berte ohled na to, že tento nůž je velmi ostrý a slouží na krájení potravin (ne zmrazených). Při jeho používání dbejte na vaši bezpečnost.
Po používání tohoto nože doporučujeme, vzhledem k jeho hodnotu, nenechávat nůž pohozený v mycím dřezu, ihned po použití umýt, osušit a odložit na místo, kde nedochází ke kontaktu s jinými kovovými předměty.