Hendi
Popis výrobce
Sháníte profesionální kuchyňské vybavení do restaurace, baru či školní jídelny? Vsaďte na osvědčenou značku Hendi, která se na trhu pohostinství pohybuje už od roku 1934. Kuchyňské náčiní a příslušenství Hendi je navrženo především pro profesionální vaření. Díky tomu se pyšní jak dlouhou životností, tak i vysokou odolností vůči zátěži.
Čím se vyznačují HACCP nože
Používáním barevných HACCP nožů lze zabránit křížové kontaminaci mikroorganismy a alergeny mezi jednotlivými druhy potravin. Dle barev rozlišujeme nože na syrové maso (červená rukojeť), nože na syrovou drůbež (žlutá rukojeť), nože na ryby (modrá rukojeť), nože na vařené maso (hnědá rukojeť), nože na zeleninu (zelená rukojeť) a nože na cukrářské výrobky (bílá rukojeť). K dostání jsou také celé sady nožů s barevně rozlišenou rukojetí, které přijdou vhod všem profesionálním kuchařům.
Základní cukrářské potřeby
Základní cukrářské potřeby, jako jsou formy na pečení, váleček na těsto nebo cukrářský nůž, využije i naprostý začátečník. Pokud však máte s pečením zkušenosti, rozšiřte své cukrářské vybavení o další užitečné vychytávky, které vám pomohou vykouzlit neodolatelné dezerty. Mezi profesionální cukrářské potřeby bezesporu patří různá vykrajovátka, zdobičky a modelovací pomůcky nebo láhve na šlehačku. Takzvané šlehačkové láhve slouží pro výrobu domácí šlehačky a je třeba k nim dokoupit sifónové bombičky na šlehačku.