Máte otázky?

Kristína Vám poradí

210 012 501
(Po - Pá: 9:00 - 12:00 a 13:00 - 16:30)

Nože na šunku - 36 cm - kovaná ocel - 2

Popis kategorie

Seřadit:
Nejprodávanější
Nejlevnější
Nejdražší
Nejnovější

    S touto kombinací filtrů si neumíme poradit. Bohužel takové zboží nemáme.

    Zkuste použít jiné filtry nebo nám zavolejte číslo 210 012 501 nebo napište mail na profikuchar@profikuchar.cz a rádi vám s výběrem pomůžeme.

Jak na zpracování masa v kuchyni

Ke zpracování a přípravě masa využijete celou armádu kuchyňských nožů. Naprostým základem je univerzální kuchařský nůž s dlouhou čepelí, se kterým zvládnete nakrájet maso na kostky nebo plátky přesně podle svých představ. Přípravu masových pokrmů vám dále usnadní speciální řeznické nože, mezi něž patří nůž vykosťovací, špikovací nebo filetovací. Pokud si rádi pochutnáte na uzeninách, neměl by vám doma chybět nářezový nůž na salám a šunku neboli slicer, který se vyznačuje dlouhou a štíhlou čepelí se zubatým ostřím.

Jak se starat o kuchyňské nože

Životnost kuchyňských nožů prodloužíte, pokud je po každém použití opláchnete pod tekoucí vodou místo toho, abyste je dávali do myčky nádobí. Stejně důležité je správné skladování nožů – necháte-li je volně v zásuvce s ostatním kuchyňským náčiním, riskujete poškození čepele. Raději proto použijte praktické organizéry do zásuvky, bloky na nože nebo magnetickou lištu, díky které budete mít kuchyňské nože neustále po ruce. V neposlední řadě myslete na pravidelné broušení nožů, jedině tak si zachovají svou ostrost.

Profesionální kuchaře také zajímá

Lety prověření výrobci a dodavatelé

Zobrazit všechny výrobce
 
Hodnocení obchodu
Hodnocení obchodu
Jak jsou s námi zákazníci spokojeni?
4,7 501 hodnocení