Máte otázky?

Kristína Vám poradí

210 012 501
(Po - Pá: 9:00 - 12:00 a 13:00 - 16:30)

Nože na pečivo a chleba - 21 cm - damašek - antimagnetická nerezavějící ocel

Popis kategorie

Seřadit:
Nejprodávanější
Nejlevnější
Nejdražší
Nejnovější

    S touto kombinací filtrů si neumíme poradit. Bohužel takové zboží nemáme.

    Zkuste použít jiné filtry nebo nám zavolejte číslo 210 012 501 nebo napište mail na profikuchar@profikuchar.cz a rádi vám s výběrem pomůžeme.

Jak vybrat kvalitní nůž na pečivo

Kuchyňské nože se zuby nebo s pilkou jsou ideální na krájení čerstvého a křupavého chleba, jemného pečiva, baget i sendvičových chlebů, stejně jako na krájení a servírování dortů. Jak ale vybrat kvalitní zubatý nůž na chleba, se kterým se vám bude dobře pracovat? Skvělou volbou je celokovaný nůž s čepelí z nerezové nebo damaškové oceli, která mimo jiné snižuje přilnavost mezi nožem a zpracovávanou potravinou. V každém případě si pořiďte nůž od osvědčeného výrobce, jako je například Wüsthof nebo Victorinox.

Další typy kuchyňských nožů

Zatímco v běžné domácnosti byste našli možná 3–5 druhů kuchyňských nožů, v profesionální kuchyni jich bývá k vidění mnohem více. Základem je ale vždy univerzální kuchařský nůž, kterému se přezdívá nůž šéfkuchařů. Zvládnete s ním nakrájet maso i větší kusy ovoce a zeleniny nebo nasekat bylinky. Kromě něj se však hodí mít po ruce také filetovací nůž na ryby, nože na sýr nebo řeznický nůž na porcování masa i s kostí. Nezapomeňte, že kuchyňské nože vyžadují pravidelné broušení, ke kterému slouží ocílka nebo brusné kameny.

Profesionální kuchaře také zajímá

Lety prověření výrobci a dodavatelé

Zobrazit všechny výrobce
 
Hodnocení obchodu
Hodnocení obchodu
Jak jsou s námi zákazníci spokojeni?
4,7 498 hodnocení