Vánoční dárek na míru - výšivka na oblečení či gravírování nože! Při nákupu nad 2000 Kč doprava zdarma
Japonský nůž Santoku Giesser Messer s kovanou čepelí o délce 18 cm pro snadné porcování masa, krájení zeleniny i sekání bylinek. Plastová rukojeť se třemi nýty zajišťuje komfortní úchop a bezpečnou manipulaci s nožem, široké ostří umožňuje pohodlně nabrat a přemístit nakrájené potraviny.
Kuchyňské nože Giesser Messer se vyrábějí v německém Sollingenu, kterému se poprávu přezdívá Město čepelí. Nejvyšší kvality je dosaženo díky moderním technologiím v kombinaci s tradiční ruční prací, která výrobky německé značky charakterizuje od samého začátku. Při správné péči a pravidelném broušení vám budou japonské nože Giesser Messer k přípravě jídla sloužit dlouhé roky.
Japonské nože Santoku zvládnou perfektně nakrájet maso, zeleninu, houby a další ingredience na tenké nudličky, ale také nasekat bylinky, utřít česnek nebo nadrtit pepř. Mají výjimečně ostrou a širokou čepel, která bývá opatřena výbrusy – ty zadržují vzduch, takže krájené potraviny nepřilnou k ostří nože.