Máte otázky?

Kristína Vám poradí

210 012 501
(Po - Pá: 9:00 - 12:00 a 13:00 - 16:30)

Vidličky na maso - IVO - nekovaná ocel - antimagnetická nerezavějící ocel

Popis kategorie

Vidličky na maso v mnoha provedeních pro profesionální i hobby kuchaře. Vyber si nejvhodnější produkt ze sortimentu profikuchar.cz ještě dnes. Zaujaly tě produkty z kategorie Vidličky na maso s parametry: IVO, nekovaná ocel, antimagnetická nerezavějící ocel, nebo sáhneš po něčem jiném?
Seřadit:
Nejprodávanější
Nejlevnější
Nejdražší
Nejnovější

    S touto kombinací filtrů si neumíme poradit. Bohužel takové zboží nemáme.

    Zkuste použít jiné filtry nebo nám zavolejte číslo 210 012 501 nebo napište mail na profikuchar@profikuchar.cz a rádi vám s výběrem pomůžeme.

Jak na zpracování masa v kuchyni

Mezi základní nože na maso patří vykosťovací, špikovací a špalkový nůž. Pokud si však maso rádi připravujete od základu, oceníte navíc filetovací nůž na ryby, porcovací nůž nebo sekáček, který si poradí i s velmi tuhým masem a kostmi. Skvělým pomocníkem při vaření i grilování je rovněž kvalitní vidlička na maso, která slouží nejen k manipulaci s většími kusy masa, ale i k vyzkoušení míry propečení a šťavnatosti. K dostání jsou rovné i zahnuté vidličky na maso, stejně jako nekované i kované vidličky na maso.

Jak se starat o kuchyňské nože

Aby vám kuchyňské nože dobře a dlouho sloužily, je třeba věnovat jim náležitou péči. Pro jistotu je proto nevkládejte do myčky nádobí, ale po každém použití je omyjte pod tekoucí vodou a důkladně osušte. Nože nedoporučujeme skladovat v zásuvce s ostatním kuchyňským náčiním, jelikož by se mohly při pohybu vzájemně otupit. Raději je proto uložte do speciálního bloku na nože nebo na magnetickou lištu. Stále přitom mějte na paměti, že i ten nejkvalitnější kuchařský nůž se vám častým používáním ztupí, a najděte si čas na pravidelné broušení nožů.

Lety prověření výrobci a dodavatelé

Zobrazit všechny výrobce
 
Hodnocení obchodu
Hodnocení obchodu
Jak jsou s námi zákazníci spokojeni?
4,7 494 hodnocení