Stahovací nože - žlutá - 20 cm - nekovaná ocel
Popis kategorie
Rady, návody, tipy a informace
Filtrovat produkty
S touto kombinací filtrů si neumíme poradit. Bohužel takové zboží nemáme.
Zkuste použít jiné filtry nebo nám zavolejte číslo 210 012 501 nebo napište mail na profikuchar@profikuchar.cz a rádi vám s výběrem pomůžeme.
Prvotřídní řeznické nože pro profesionály i nadšené amatéry
Typický tvar čepele stahovacích nožů je vhodný pro stahování kůže větších zvířat, ale také ryb. Díky ostré špičce snadno pronikne pod kůži, kterou snadno odstraníš jedním táhlým řezem. Stačí ti jen pevná ruka a krájení se může stát tvou celoživotní vášní.
Podobně jako porcovací nože se nože na stahování hodí rovněž na krájení a porcování masa. Nakrájíš s nimi solidní plátky na steak a mohou ti být věrnými společníky i při přípravě drůbeže nebo ryb.
Tip: Pro porcování hotových pečení si pořiď stylový dranžírovací nůž, se kterým hravě nakrájíš na tenké plátky roastbeef i krocana.
S ostrou čepelí bude krájení masa hračka
čepel stahovacího nože bývá hladká, bez zbytečných zoubků nebo drážek, aby se maso při porcování zbytečně netrhalo. Stejně tak důležitý je typický úhel čepel, který umožňuje jediným pohybem hladce maso prokrojit.
Nezáleží na tom, jestli raději pracuješ s úzkou čepelí, jako mají vykosťovací nože, nebo máš raději solidnější kousky v podobě vykrvovacích nožů. Důležitý je především kvalitní materiál a pořádně nabroušené ostří, na které se můžeš spolehnout v každé situaci.