Máte otázky?

Kristína Vám poradí

210 012 501
(Po - Pá: 9:00 - 12:00 a 13:00 - 16:30)

Stahovací nože - žlutá - 20 cm - nekovaná ocel

Popis kategorie

Stahovací nože v mnoha provedeních pro profesionální i hobby kuchaře. Vyber si nejvhodnější produkt ze sortimentu profikuchar.cz ještě dnes. Zaujaly tě produkty z kategorie Stahovací nože s parametry: žlutá, 20 cm, nekovaná ocel, nebo sáhneš po něčem jiném?
Seřadit:
Nejprodávanější
Nejlevnější
Nejdražší
Nejnovější

    S touto kombinací filtrů si neumíme poradit. Bohužel takové zboží nemáme.

    Zkuste použít jiné filtry nebo nám zavolejte číslo 210 012 501 nebo napište mail na profikuchar@profikuchar.cz a rádi vám s výběrem pomůžeme.

Prvotřídní řeznické nože pro profesionály i nadšené amatéry

Typický tvar čepele stahovacích nožů je vhodný pro stahování kůže větších zvířat, ale také ryb. Díky ostré špičce snadno pronikne pod kůži, kterou snadno odstraníš jedním táhlým řezem. Stačí ti jen pevná ruka a krájení se může stát tvou celoživotní vášní.

Podobně jako porcovací nože se nože na stahování hodí rovněž na krájení a porcování masa. Nakrájíš s nimi solidní plátky na steak a mohou ti být věrnými společníky i při přípravě drůbeže nebo ryb.

Tip: Pro porcování hotových pečení si pořiď stylový dranžírovací nůž, se kterým hravě nakrájíš na tenké plátky roastbeef i krocana.

S ostrou čepelí bude krájení masa hračka

čepel stahovacího nože bývá hladká, bez zbytečných zoubků nebo drážek, aby se maso při porcování zbytečně netrhalo. Stejně tak důležitý je typický úhel čepel, který umožňuje jediným pohybem hladce maso prokrojit.

Nezáleží na tom, jestli raději pracuješ s úzkou čepelí, jako mají vykosťovací nože, nebo máš raději solidnější kousky v podobě vykrvovacích nožů. Důležitý je především kvalitní materiál a pořádně nabroušené ostří, na které se můžeš spolehnout v každé situaci.

Profesionální kuchaře také zajímá

Lety prověření výrobci a dodavatelé

Zobrazit všechny výrobce
 
Hodnocení obchodu
Hodnocení obchodu
Jak jsou s námi zákazníci spokojeni?
4,7 476 hodnocení