Máte otázky?

Tímea Vám poradí

210 012 501
(Po - Pá: 9:00 - 12:00 a 13:00 - 16:30)

Tsuki

Popis výrobce

Prémiová řada nožů Tsuki se stane hlavní dominantou vaší kuchyně. Damaškové nože z japonské oceli jsou unikátní jak svým vzhledem, tak i vynikajícím výkonem. Pro jejich neuvěřitelnou ostrost a dlouhou životnost je ocení nejen profesionální šéfkuchaři, ale i amatéři, kteří s vařením teprve začínají.

Seřadit:
Nejprodávanější
Nejlevnější
Nejdražší
Nejnovější
Zobrazených 1-1 z celkově 1 záznamů.

Jak vybrat kuchyňské nože

Chcete-li zapracovat na svých kuchařských dovednostech, budete potřebovat kvalitní kuchyňské nože, za které by se nemusel stydět žádný šéfkuchař. Nože se vám musí především dobře držet a nesmí se nijak kývat nebo viklat. Podmínkou je také prvotřídní ocel. Správně tvrdá, odolná, ale zároveň jemně pružná a samozřejmě nerezavějící. Zpočátku vám bude stačit univerzální kuchařský nůž, nůž na zeleninu a nůž na pečivo. Postupně můžete svou sbírku kuchařských pomocníků doplňovat o speciální typy nožů, jako jsou japonské nože Santoku nebo damaškové nože Tsuki.

Nože z damaškové oceli

Damaškové nože Tsuki jsou mezi šéfkuchaři velmi oblíbené pro své unikátní vlastnosti. Jejich poznávacím znamením je vrstvená čepel, kterou může tvořit až 67 vrstev oceli. Speciální techniky kalení propůjčují oceli vysokou tvrdost (okolo 60° Rockwella), která udržuje mimořádnou ostrost břitu po velmi dlouhou dobu. Nože z damaškové oceli mají nižší hmotnost, na druhou stranou jsou křehčí a náchylnější k poškození. Pokud se však o nože dobře staráte, zajistíte jim dlouholetou neměnnost vlastností a s jejich ostrostí budete opravdu spokojeni.

Lety prověření výrobci a dodavatelé

Zobrazit všechny výrobce