Máte otázky?

Kristína Vám poradí

210 012 501
(Po - Pá: 9:00 - 12:00 a 13:00 - 16:30)

Japonské nože do kuchyně - IVO - nerezavějící ocel s chrom-molybden-vanadium (x50 cr mo v15)

Popis kategorie

Japonské nože do kuchyně v mnoha provedeních pro profesionální i hobby kuchaře. Vyber si nejvhodnější produkt ze sortimentu profikuchar.cz ještě dnes. Zaujaly tě produkty z kategorie Japonské nože do kuchyně s parametry: IVO, nerezavějící ocel s chrom-molybden-vanadium (x50 cr mo v15), nebo sáhneš po něčem jiném?
Seřadit:
Nejprodávanější
Nejlevnější
Nejdražší
Nejnovější
Zobrazených 1-4 z celkově 4 záznamů.

Čím se vyznačují nože Santoku

Nůž Santoku se vyznačuje širokou, avšak ne příliš dlouhou čepelí (13–20 cm). Ta většinou disponuje oválnými výbrusy, které zadržují při řezání vzduch, díky čemuž kousky masa, ryb, zeleniny a dalších ingrediencí neulpívají na noži. Jakmile nůž Santoku vezmete do ruky, zaznamenáte jeho vyšší hmotnost a těžiště posunuté dopředu – to usnadňuje práci s nožem, zároveň však vyžaduje použití speciálních technik. Mezi nejkvalitnější kuchyňské nože patří japonské nože z damaškové oceli, kterou může tvořit až 67 vrstev.

Další typy kuchyňských nožů

Noži Santoku se vyrovná snad jen tradiční kuchařský nůž používaný šéfkuchaři v Evropě, který má rovněž univerzální použití. Kromě něj však v kuchyni potřebujete celou řadu dalších nožů, z nichž každý se hodí k něčemu jinému. Vykosťovací nože precizně oddělí maso od kosti, nože na pečivo si poradí s propečenou kůrkou i měkkou skývou a steakové nože snadno nakrájí propečený steak. A nezapomeňte, že nože je třeba pravidelně brousit a uchovávat je tak, aby se nepoškodily – například v bloku na nože nebo na magnetické liště.

Profesionální kuchaře také zajímá

Lety prověření výrobci a dodavatelé

Zobrazit všechny výrobce
 
Hodnocení obchodu
Hodnocení obchodu
Jak jsou s námi zákazníci spokojeni?
4,7 483 hodnocení