Japonský kuchařský nůž Santoku Wüsthof CLASSIC 17 cm 4183
zdarma
nad 2000 Kč
pro produkty skladem
loga a textu
Popis a parametre japonského nože
Popis japonského nože
Kuchařský nůž Santoku Wüsthof ze série Classic kovaný z jednoho kusu kvalitní oceli je ideální ke krájení, porcování i sekání potravin na drobné kousky. Má obzvlášť ostrou a silnou čepel o délce 17 cm, ergonomickou rukojeť s třemi nýty a duté výbrusy, které zabraňují přilepení krájených plátků k ostří nože.
- Délka čepele 17 cm
- Nerezová čepel s výbrusy po stranách
- Kovaná ocel s tvrdostí 58° Rockwella
- Optimální vyvážení pro snadné krájení
- Ergonomická rukojeť pro pohodlný a bezpečný úchop
- Dlouhotrvající ostrost
- Série nožů Classic
Japonské kuchyňské nože Wüsthof
Kuchyňské nože Wüsthof nesoucí logo trojzubce se vyrábějí v německém Sollingenu, kterému se poprávu přezdívá Město čepelí. Oblíbená série Classic představuje dokonale vyvážené nože kované z jednoho kusu oceli. Při správné péči a pravidelném broušení vám budou japonské nože Wüsthof k přípravě jídla sloužit dlouhé roky.
Japonské nože Santoku
Tradiční japonské nože Santoku zastanou v kuchyni hned několik úloh – perfektně s nimi naporcujete maso, nakrájíte zeleninu, nasekáte bylinky nebo nadrtíte pepř. Na rozdíl od klasického kuchařského nože mají širší, avšak kratší čepel, masivní páteř, vyšší hmotnost a těžiště výrazně posunuté dopředu.