Vážení zákazníci, oznamujeme Vám, že dne 19.4.2024 bude naše infolinka nedostupná.
Vaše požadavky směřujte na nás formou emailu. Za pochopení děkujeme.
Personalizuj své oblečení kvalitní strojovou výšivkou, nebo své nože vygravírovaným textem!
Kuchařský nůž Santoku Wüsthof ze série Classic kovaný z jednoho kusu kvalitní oceli je ideální ke krájení, porcování i sekání potravin na drobné kousky. Má obzvlášť ostrou a silnou čepel o délce 17 cm, ergonomickou rukojeť s třemi nýty a duté výbrusy, které zabraňují přilepení krájených plátků k ostří nože.
Kuchyňské nože Wüsthof nesoucí logo trojzubce se vyrábějí v německém Sollingenu, kterému se poprávu přezdívá Město čepelí. Oblíbená série Classic představuje dokonale vyvážené nože kované z jednoho kusu oceli. Při správné péči a pravidelném broušení vám budou japonské nože Wüsthof k přípravě jídla sloužit dlouhé roky.
Tradiční japonské nože Santoku zastanou v kuchyni hned několik úloh – perfektně s nimi naporcujete maso, nakrájíte zeleninu, nasekáte bylinky nebo nadrtíte pepř. Na rozdíl od klasického kuchařského nože mají širší, avšak kratší čepel, masivní páteř, vyšší hmotnost a těžiště výrazně posunuté dopředu.