Nože na loupání - Tsuki - nekovaná ocel - nýtovaná rukojeť
Popis kategorie
S touto kombinací filtrů si neumíme poradit. Bohužel takové zboží nemáme.
Zkuste použít jiné filtry nebo nám zavolejte číslo 210 012 501 nebo napište mail na profikuchar@profikuchar.cz a rádi vám s výběrem pomůžeme.
Jaké vybrat nože do kuchyně
Před samotným nákupem nože se zamyslete nad tím, k čemu ho budete nejčastěji používat. Chcete-li s ním krájet všechno od zeleniny až po steaky, vsaďte na univerzální kuchařský nůž. Pokud však v kuchyni trávíte více času, zaměřte se na specializované kuchyňské nože. Cukrářský nůž s dlouhou a širokou čepelí je ideální ke krájení dortů a roztírání polev, zatímco dekorační nůž se hodí k ozdobnému krájení zeleniny, sýrů a másla. Připravujete-li rádi maso, neobejdete se bez vykosťovacího a filetovacího nože nebo sekáčku.
Jak se starat o kuchyňské nože
Kuchyňské nože zpravidla nepatří do myčky nádobí, proto byste je měli mít v ruce pod tekoucí vodou, a to ideálně bezprostředně po použití. Na životnost nože má velký vliv i způsob skladování. Nože proto nenechávejte volně uložené v šuplíku s ostatním kuchyňským náčiním, ale mějte je ve speciálním kuchyňském bloku nebo na magnetické liště, kde vám jsou neustále k dispozici. Myslete na to, že i ty nejlepší nože se po čase otupí a je potřeba jejich ostrost obnovit broušením.