Personalizuj své oblečení kvalitní strojovou výšivkou, nebo své nože vygravírovaným textem!
Pozn. Nože s vroubkovaným okrajem by měly být broušeny pouze pomocí druhého stupně. Keramické lamely nabrousí ostří tak, že nůž znovu získá svou původní ostrost. Zařízení produkuje řezný úhel přibližně 30 stupňů, který je vhodný pro broušení všech druhů nožů. Ergonomická rukojeť a protiskluzová základna brusky zajišťují bezpečnou manipulaci.
Použití brusky:
Zadní konec čepele nože vložte svisle do drážky s brusnými lamelami, pak čepel jemně přetáhněte do špičky. Mezitím rukojeť zařízení držte v druhé ruce. Tento postup opakujte podle otupení čepele. Za účelem dosažení co nejlepšího výsledku by čepele měly být čištěny před a po každém broušení.
Wüsthof nože jsou výrobky nejvyšší kvality. Precizní výroba s důrazem na detail dělá tyto nože víc než jen nástrojem pro přípravu jídla. S noži Wüsthof zažijete kulinářský zážitek už při přípravě jídla.
Proč právě nože Wüsthof:
Kolekce CLASSIC IKON sází na design, ergonomii a osvědčenou kvalitu. Perfektní kombinace pro zážitek z krájení. Černá plastová rukojeť je spojena s ocelovou čepelí třemi nýty.