Japonské nože na sushi Deba - nerezová ocel
Popis kategorie
Japonské nože Deba tě ohromí svou váhou
Nože Deba patří k robustním nožům – mají těžší čepel, která umožňuje přenést váhu do práce a krájet s naprostou lehkostí. Původně byly kuchařské nože Deba určené k filetování ryb, jejich ostří je však stále křehké, proto nedoporučujeme překrajovat s nimi kosti, i když k tomu tento robustní nůž svádí. Nože Deba mají jednostranně broušené ostří, což umožňuje opravdu precizní krájení, proto je tento japonský typ nože oblíbený při přípravě sushi.
Tip: Sushi je tvoje láska a chceš ji připravovat jako opravdový mistr? Pak by ti neměl chybět ani další japonský typ nože na sushi yanagiba s úzkou čepelí jako stvořenou pro krájení opravdu tenkých plátků syrových ryb.
Kuchařské nože pro opravdovou kulinářskou zvěřinu
Japonské nože patří mezi profesionální nože do kuchyně, které budeš milovat. Díky perfektně vybroušenému ostří ti dovolí užít si pořádnou kulinářskou zvěřinu a krájet s opravdovou vášní. Nože Deba patří k podobně univerzálním kouskům jako oblíbené nože Santoku, ale umožní ti větší přesnost a snadno s nimi nakrájíš i větší množství masa najednou bez pocitu únavy. Tyto nože na sushi jsou jako stvořené pro to, abys svým kulinářským uměním nadchnul doslova celý svět.