Univerzální nože do kuchyně - 13 cm - polyoxymethylene
Popis kategorie
Rady, návody, tipy a informace
Filtrovat produkty
Kvalitní nůž je základ kuchyně
Bez správných kuchyňských nožů si práci v kuchyni nedokáže představit žádný kuchař. Kuchyňské nože vždy vybírejte z toho nejlepšího materiálu a podle účelu, pro který nože budete využívat. Speciální filetovací nože zvládnou jemnou práci s rybím masem, nůž na rajčata díky vroubkovanému ostří nakrájí rajčata na ty nejtenčí plátky a univerzální nůž vám spolehlivě poslouží v každé situaci. Perfektně vyvážené kuchařské nože s ergonomickou rukojetí budou vaší prodlouženou rukou věrně po dlouhá léta.
Výjimečná kvalita japonských nožů
Perfektní přesnost a luxusní vzhled jsou hlavními předpoklady kvalitních nožů z damaškové oceli. Dlouhodobou ostrost si damaškové nože zachovávají díky vrstvení oceli, která vytváří jedinečný vzhled a vysokou tvrdost. Sada nožů z damaškové oceli je perfektní pro všechny, kdo ve své kuchyni očekávají dokonalou a přesnou práci. Pravým nožem šéfkuchařů je multifunkční a perfektně vyvážený nůž Santoku. Široká a ostrá čepel hravě zvládne nakrájet maso i zeleninu a zároveň přemístit do misky nebo na pánev. Univerzální japonský nůž Santoku najde ve vaší kuchyni každodenní využití.