Japonský kuchařský nůž Santoku Wüsthof GOURMET 17 cm 4188
zdarma
nad 2000 Kč
pro produkty skladem
loga a textu
Popis a parametre japonského nože
Popis japonského nože
Japonský nůž Santoku Wüsthof z řady Gourmet má nekovanou čepel o délce 17 cm, se kterou snadno nakrájíte maso, ryby i zeleninu. Ergonomická trojitě nýtovaná rukojeť s hranami poskytuje perfektní zpětnou vazbu i při těžší práci. Díky výbrusu na povrchu čepele vytváří kapsy vzduchu, které brání extra tenkým a měkkým plátkům v přilepení na ostří nože.
- Nekovaná čepel o délce 17 cm
- Nerezová čepel z nekované oceli
- Výbrusy po stranách ostří
- Ocel s tvrdostí 56° Rockwella
- Ergonomická rukojeť se třemi nýty
- Série nožů Gourmet
Japonské kuchyňské nože Wüsthof
Nekované nože Wüsthof z řady Gourmet se vyznačují celokovovým jádrem, nerezovou čepelí tvrzenou na 56° Rockwella a ergonomicky tvarovanou rukojetí. Perfektní ostrost kuchařských nožů z německého Sollingenu zajišťuje speciální proces broušení nožů řízený počítačem.
Japonské nože Santoku
Nože Santoku se nejvíce podobají evropskému noži šéfkuchaře. Vyznačují se širokou, avšak ne příliš dlouhou čepelí, dokonale hladkou řeznou hranou, masivní páteří a vyšší hmotností. Výška nože vám umožní nakrájenou surovinu snadno nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve.