Máte otázky?

Kristína Vám poradí

210 012 501
(Po - Pá: 9:00 - 12:00 a 13:00 - 16:30)

Porcovací nože (špalkové) - modrá - nerezavějící ocel s chrom-molybden-vanadium (x50 cr mo v15) - tvarovaná rukojeť

Popis kategorie

Seřadit:
Nejprodávanější
Nejlevnější
Nejdražší
Nejnovější

    S touto kombinací filtrů si neumíme poradit. Bohužel takové zboží nemáme.

    Zkuste použít jiné filtry nebo nám zavolejte číslo 210 012 501 nebo napište mail na profikuchar@profikuchar.cz a rádi vám s výběrem pomůžeme.

Porcování i krájení masa bude hračka

Při výběru nože na porcování masa, který ti bude věrným průvodcem na výpravách do kulinářské džungle, se zaměř především na ostrou čepel vyrobenou z kvalitní nerezové oceli. Díky tomu bude příprava jídel snadná a bezpečná. Vyzkoušej také řeznické porcovací nože s mírně flexibilní čepelí, která se lépe přizpůsobí jemné a delikátní práci.

Důležitá je u profesionálních řeznických nožů také ergonomie. Tvarovaná rukojeť, která ti dobře padne do ruky, ti zpříjemní i náročné úkony. Kvalitní materiály se navíc postarají o dlouhou životnost a snadnou údržbu.

Další řeznické nože, které by ti neměly chybět

Profesionální nože pro řezníky budou ozdobou tvojí kuchyně. Kromě porcovacích nožů se ti mohou pro pořádnou kulinářskou zvěřinu hodit i další kousky.

  • Vykrvovací nože vynikají ostrou užší čepelí. Využiješ je nejen při zabijačce, ale také na porcování nebo krájení.
  • Stahovací nože ti poslouží ke stahování kůže např. z ryb, ale také ke krájení tenkých plátků. Díky své úzké čepeli navíc nepoškodí delikátní texturu masa.
  • S dranžírovacími noži se můžeš bez obav pustit i do porcování větších kusů masa, jako je pečený krocan nebo vepřová pečeně.

Vykosťovací nože mají čepel ideální k oddělení masa od kosti nebo k odstranění šlach a kůže.

Profesionální kuchaře také zajímá

Lety prověření výrobci a dodavatelé

Zobrazit všechny výrobce
 
Hodnocení obchodu
Hodnocení obchodu
Jak jsou s námi zákazníci spokojeni?
4,7 498 hodnocení