Máte otázky?

Kristína Vám poradí

210 012 501
(Po - Pá: 9:00 - 12:00 a 13:00 - 16:30)

Vykosťovací nože - Giesser Messer - 16 cm - nerezová ocel

Popis kategorie

Vykosťovací nože prémiové kvality v mnoha provedeních pro profesionální i hobby kuchaře. Vyber si nejvhodnější produkt ze sortimentu profikuchar.cz ještě dnes. Zaujaly tě produkty z kategorie Vykosťovací nože prémiové kvality s parametry: Giesser Messer, 16 cm, nerezová ocel, nebo sáhneš po něčem jiném?
Seřadit:
Nejprodávanější
Nejlevnější
Nejdražší
Nejnovější
Zobrazených 1-1 z celkově 1 záznamů.

Jak vybrat kvalitní nůž na maso

Typ řeznického nože je třeba volit dle fáze zpracování masa. Podle potřeby pak můžete vybírat délku a pružnost čepele nebo materiál rukojeti. Mezi základní nože na maso patří vykosťovací nože Wüsthof, které slouží k odkrajování tuku a šlach a k oddělování masa od kostí. Jedná se o nože s úzkou čepelí, která je velmi pevná a odolná. Kromě nože na vykosťování by ve vaší výbavě neměl chybět píchací, porcovací a špikovací nůž, stejně jako nářezový nůž, kterým ukrojíte tenké plátky šunky nebo salámu.

Broušení nožů

Ostrý nůž je v kuchyni zárukou úspěchu, jelikož se s ním snadno a bezpečně manipuluje. Nezapomeňte proto na pravidelné broušení nožů, k němuž využijete buď brusné kameny, nebo brousek, případně ocílku. A jak poznáte, že váš kuchařský nůž potřebuje nabrousit? Nejjednodušším způsobem je provést test na listu papíru. Papír uchopte v jeho rohu a řez veďte pod úhlem zhruba 45°. Jestliže se papír roztrhne nebo je jeho přeříznutí těžké, je nejvyšší čas nůž naostřit.

Profesionální kuchaře také zajímá

Lety prověření výrobci a dodavatelé

Zobrazit všechny výrobce
 
Hodnocení obchodu
Hodnocení obchodu
Jak jsou s námi zákazníci spokojeni?
4,7 487 hodnocení