Máte otázky?

Kristína Vám poradí

210 012 501
(Po - Pá: 9:00 - 12:00 a 13:00 - 16:30)

Nože na zeleninu - hnědá - nekovaná ocel

Popis kategorie

Seřadit:
Nejprodávanější
Nejlevnější
Nejdražší
Nejnovější
Zobrazených 1-1 z celkově 1 záznamů.

Jak vybrat kvalitní nůž na zeleninu

Ke zpracování zeleniny se v kuchyni používá hned několik typů nožů. Nejčastěji se jedná o univerzální kuchařský nůž, japonský nůž Santoku nebo speciální nůž na krájení zeleniny, který se vyznačuje krátkým a pevným ostřím. Pro zpracování rajčat však doporučujeme sáhnout po noži na rajčata, který si poradí i s velmi měkkou zeleninou. Skvělým pomocníkem je také krátký nůž s pevným zahnutým ostřím, kterým pohodlně oloupete jakýkoliv druh zeleniny i ovoce, nebo dekorační nůž, kterým zeleninu okrasně nakrájíte.

Jak pečovat o kuchyňské nože

Aby vám kuchyňské nože dobře a dlouho sloužily, musíte se o ně správně starat. Po každém použití je proto myjte ručně pod tekoucí vodou a důkladně osušené je skladujte buď ve speciálním bloku na nože, nebo na magnetické liště nad kuchyňskou linkou. Nože se snažte udržovat neustále naostřené, práce s nimi bude o to rychlejší a preciznější. Broušení nožů můžete nechat na odbornících, nebo se ho zhostit svépomocí – v tom případě použijte brusné kameny nebo brousek Wüsthof, jehož obsluha je velmi jednoduchá.

Lety prověření výrobci a dodavatelé

Zobrazit všechny výrobce
 
Hodnocení obchodu
Hodnocení obchodu
Jak jsou s námi zákazníci spokojeni?
4,7 498 hodnocení