Nože na lososa - černá
Popis kategorie
Kvalitní filetovací nože na lososa
Každý dobrý kuchař ví, že perfektní filetování ryb vyžaduje aspoň trochu cviku a speciálně přizpůsobený nůž pro přesnou práci. Extrémní ostrost a úzká čepel jsou základem pro kvalitní filetovací nůž. Většina nožů na krájení lososa je speciálně navržena pro práci s jemným rybím masem. Vroubkovaná čepel vytváří vzduchové kapsy, díky kterým se na nůž křehké rybí maso nelepí a pomáhá tak vytvořit opravdu tenké plátky bez větší námahy. Filetovací nůž na lososa perfektně doplní sadu nožů ve vaší profesionální i domácí kuchyni.
Jak uchovat nože dlouho ostré
Investovali jste do kvalitních nožů, na které se denně spoléháte a samozřejmě potřebujete, aby byly vaší prodlouženou rukou co nejdéle. Jak zajistit, aby vaše kuchyňské nože zůstaly ostré co nejdéle? Věnujte jim tu správnou péči. Prioritou číslo jedna by mělo být jejich čištění a skladování. Po každé dokončené práci nože nejlépe ihned důkladně omyjte, řádně osuště a skladujte na vyhrazeném místě. K oživení ostří vám výborně poslouží kvalitní ocílka a snadné broušení nožů zajistí elektrická nebo ruční bruska. Stačí pár jemných tahů a vaše nože budou znovu připraveny pro dokonalý řez.