Nože do kuchyně Santoku - 12 - nekovaná ocel - antimagnetická nerezavějící ocel
Popis kategorie
Rady, návody, tipy a informace
Filtrovat produkty
S touto kombinací filtrů si neumíme poradit. Bohužel takové zboží nemáme.
Zkuste použít jiné filtry nebo nám zavolejte číslo 210 012 501 nebo napište mail na profikuchar@profikuchar.cz a rádi vám s výběrem pomůžeme.
Kuchařské nože Santoku pro opravdové mistry
Japonské nože se vyznačují dokonalou ostrostí, která tě nadchne a krájení se tak snadno stane tvou oblíbenou kuchařskou činností. Nože Santoku představují opravdu univerzální kousek, který se velmi podobá evropským kuchařským nožům, takže práce s ním ti půjde jednoduše od ruky. Na rozdíl od oblíbených nožů na deba, které se používají na přípravu sushi, jsou lehčí a perfektně padnou do ruky Nože santoku mají kratší čepel, která je na konci spíše rovná, než do kolébky, a umožňuje krájet opravdu tenké plátky nebo nudličky julienne.
Japonské nože pro kulinářskou zvěřinu
V Japonsku má výroba kuchařskou nožů dlouholetou tradici, která vychází z tradičních mečů katana. Ostrost, skvělá vyváženost a precizní práce jsou přesně ty vlastnosti, kvůli kterým si nože santoku i další japonské typy nožů zamiluješ. Pokud chceš spolehlivého společníka pro všechny tvoje výpravy do kulinářské džungle, pak tohle je skvělá volba.
Tip: Láká tě japonské sashimi a chceš ho připravovat jako opravdový mistr? Pak sáhni po noži na sushi yanagiba s úzkou čepelí, se kterým snadno nakrájíš ryby na opravdu tenké plátky.
Profesionální kuchaře také zajímá
- Nože do kuchyně Santoku od výrobce Tsuki
- Nože do kuchyně Santoku od výrobce Victorinox
- Nože do kuchyně Santoku od výrobce Wüsthof
- Nože do kuchyně Santoku s čepelí z kované oceli
- Nože do kuchyně Santoku s čepelí z nerezové oceli
- Černé nože do kuchyně Santoku