Dranžírovací nože - IVO - 16 cm - nekovaná ocel
Popis kategorie
S touto kombinací filtrů si neumíme poradit. Bohužel takové zboží nemáme.
Zkuste použít jiné filtry nebo nám zavolejte číslo 210 012 501 nebo napište mail na profikuchar@profikuchar.cz a rádi vám s výběrem pomůžeme.
Co je to dranžírování
Pod pojmem dranžírování se skrývá porcování, krájení, filírování a vykosťování. Dranžírovací nože zvládnou tohle všechno jedním tahem. Technika porcování masa dranžírovacím nožem má své místo především v profesionální kuchyni, ale když ji vytáhneš při slavnostních domácích příležitostech, snadno okouzlíš celou společnost.
Pro toto slavnostní krájení masa se ti bude hodit sada dranžírovacího nože a masivní vidličky se dvěma hroty. Klasické porcovací nože si schovej na jindy a nadchni společnost nejen svými jídly, ale také dokonalým servírováním.
Profesionální nože pro řezníky
Nože na dranžírování samozřejmě můžeš použít i při porcování a krájení syrového masa, ale v takových situacích uplatníš lépe další specializované řeznické nože. Své místo v kuchyni si najdou vykosťovací nože s tenkou čepelí, stahovací nože, které ti umožní připravit dokonalé steaky i stáhnou rybu. Vykrvovací nože si potom oblíbí především ti, kdo milují opravdovou řeznickou kulinářskou zvěřinu.
V každém případě by nože pro řezníky měly být vyrobené z kvalitních materiálů, které se postarají o bezpečnost, snadnou práci i údržbu. Profesionální nože ti při dobré péči vydrží dlouhé roky a budou věrným průvodcem na tvých výpravách do kulinářské džungle.