DOPRAVA ZDARMA PRO OBJEDNÁVKY NAD 2000 Kč
Kovaný nůž Santoku ze série Classic Ikon je inspirován japonskými noži, které jsou ideální zejména na krájení tenkých plátků masa, ryb i zeleniny. Díky ostré čepeli o délce 17 cm a strukturovanému výbrusu se krájené potraviny na nůž nelepí a nemění se jejich struktura.
Nerezové nože značky Wüsthof nesoucí slavné logo trojzubce se vyrábějí v německém městě Sollingen. Dopustit na ně nedají amatéřští kuchaři ani profesionálové, kteří na nich obdivují komfortní použití, perfektní vyváženost a především ostrost, kterou snadno obnovíte pomocí potřeb na broušení nožů.
Nože Santoku se vyznačují širokou, avšak ne příliš dlouhou čepelí, dokonale hladkou řeznou hranou, masivní páteří a vyšší hmotností. Snadno s nimi nakrájíte maso, zeleninu, houby a další ingredience na velmi tenké plátky. Mezi nejkvalitnější kuchařské nože patří japonské nože z damaškové oceli, kterou může tvořit až 67 vrstev.